Limba română
elenadiana695
2024-02-22 07:22:21
Realizati o compunere cu titlul O zi de neuitat ! in care sa povestesti o intamplare din viata ta de scolar ! Ofer 47 puncte !
Răspunsuri la întrebare
Tina6
2024-02-22 13:15:48

intr-o zi de scoala un copil se juca baba oarba in spatele clasei.El era baba oarba.Aveau o diriginta foarte exigenta care se supara mereu.Ea ia avertizat pe baieti sa nu se mai joace....dar baietii tot au continuat . El se juca si a intrat diriginta in clasa. Credea ca se joaca in continuare si nu s-a oprit in a prinde pe cineva.D-na diriginta lui diriginta s-a gandit sa se joace putin cu el asa ca a inceput sa se prefaca ca voia sa fie prinsa .Elevii nu mai puteau acolo in bancile lor si el radea habar n-avea ce se intampla d-na lor diriginta nu mai putea sa se abtina din ras...pana la urma dupa 5 minute de joaca i-au spus baiatului sa-si dea batista de la ochi cand a vazut-o pe  d-na lui diriginta nu mai stia ce sa faca si se inrosise ca tinkerbell suparata era sa planga(si de rusine,si de ras) a fost o zi pe care nu o va uita nimeni niciodata.                                                             THE END

viorel2014
2024-02-22 13:17:03

O zi minunata,o zi de neuitat!A fost cindva demult o intimplare interesanta intre doua prietene adevarate.Alisa fata cea descurcareata se intelegea bine cu Maria,copila din acelasi sat.Erau in fiece zi denedespartit.Insa intr-o buna zi Maria,copila sarmanului agricultor se imbolnavisera insa prietena sa Alisa in fiece zi o vizita si ii aduce o cana cu lapte pentru insanatosire.Astfel a trecut doua luni.Revenindu-si Maria plecase in padure dupa citeva flori care ii erau preferate Alisei in semn de multumire pentru grija pe care o avuse ea de prietena ei.Astfel aflindu-se linga un stejar mare si umbros aceasta auzi cum o ceata de talhari vorbira despre familia prietenei sale Alisa si despre asasinarea lor cu moartea.Iute si rapida Maria o preveni pe buna sa prietena astfel fetita isi anunta parintii despre spusele Mariei.Acestea noaptea au pus de paza niste soldati care au prins talharii iar in cele din urma s-a dovedit cit de buna a fost Maria si Alisa care au salvat viata una altora.O viata minunata intr-o clipa neuitata!Astfel au ramas impreuna pentru totdeauna!

Adăugați un răspuns