Ed. tehnologică
CansuDere
2024-04-29 21:51:06
O reteta din carne va rog mult !
Răspunsuri la întrebare
senatorul
2024-04-30 02:25:32

Pui Teriyaki:Pulpe de pui glazurate dupa cea mai simpla si eficienta reteta de pui teriyaki.

amusat
2024-04-30 02:26:47

INGREDIENTE:2 pulpe pui 1 ardei verde 1 ardei kapia 1 ardei galben 1 ceapa 2 catei usturoi 5-6 linguri ulei masline 1 ceasca vin alb cateva fire de cimbrisor 1/2 lingurita zitronenpfeffer 2 lingurite suc lamaie sare PREPARARE:Taiem ceapa solzisori si o calim impreuna cu ardeii taiati fasii timp de 1 minut, doar cat sa se moaie putin.Pulpele de pui le punem intr-un vas termorezistent. Le condimentam cu sare si zitronenpfeffer, apoi le acoperim cu ceapa si ardei. Turnam uleiul (in care s-au calit legumele) si vinul, in vas. Cateii de usturoi ii taiem in jumatate si ii punem langa pui. Presaram cimbrisorul, acoperim cu o folie de staniol si dam la cuptor, la 200°C pentru 30 minute. Dupa acest interval luam folia, iar ardeii si ceapa ii impingem in lichid pentru a nu se arde. Punem 1 lingurita suc lamaie peste fiecare pulpa, apoi le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.Le servim calde cu cartofi, orez sau cus-cus.

Adăugați un răspuns